Vind een zakenpartner

Internationale Handelsvoorstellen - Zakenpartners in Europa

twee handen in elkaarZoekt u zakenpartners in het buitenland voor commerciële, technische of financiële samenwerking, dan kan het Enterprise Europe Network Vlaanderen u helpen. De Partnering Opportunities Database bevat immers internationale zakenvoorstellen van ondernemers die op zoek zijn naar handelspartners of nieuwe afzetmarkten in de meer dan 60 landen wereldwijd, die opgenomen zijn in het netwerk.

U selecteert zelf mogelijke interessante zakenvoorstellen uit de Partnering Opportunities Database. Hierbij kan u zich als klant gratis registreren en nieuwsbrieven op maat aanmaken. Daarnaast kan u in een zakenprofiel de gezochte samenwerkingsvorm en het profiel van uw potentiële partner voorstellen en laten verspreiden via deze databank. Neem daarvoor contact op met de Enterprise Europe Network-verantwoordelijke in uw provincie.

Bent op zoek naar samenwerking op het vlak van onderzoek, technologische ontwikkeling en innovatie, dan kan u terecht bij het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

 

 

Internationale bedrijvencontactdagen - Nieuwe handelspartners

Wereldbol met twee handen die een akkoord sluitenIn de marge van een toonaangevende vakbeurs of een belangrijk congres in een specifieke sector organiseert het Enterprise Europe Network regelmatig internationale b2b-contactdagen. Enterprise Europe Network ondersteunt actief deze internationale ontmoetingsdagen.

 

Tijdens deze b2b-contactdagen ontmoet u ondernemers op basis van een afsprakenprogramma dat u zelf samenstelt. Met een zakenprofiel geeft elke deelnemer vooraf aan welke specifieke producten en samenwerking hij zoekt of aanbiedt. Dan selecteert u de bedrijven die wil ontmoeten en gaat u doelgericht te werk.

In 2018 ondersteunen we deze b2b-contactdagen.

 

Business Cooperation Newsletter

hand die schrijftHier vindt u onze maandelijkse elektronische Business Cooperation Newsletter met een selectie van de meest interessante Europese samenwerkingsvoorstellen. Via deze LINK vindt u overzicht van de reeds verschenen Business Cooperation Newsletters.

Wenst u onze elektronische Business Cooperation Newsletter te ontvangen ? Schrijf u hier in en dan zetten wij uw naam op de mailinglijst.