Technologiemarkt: uw venster op Europa

Onze Technologiemarkt wordt momenteel niet meer geupdated en verdwijnt eerstdaags. U heeft nu rechtstreeks toegang tot de centrale database van het Enterprise Europe Network. Deze database biedt, zoals de technologiemarkt nog steeds duizenden Europese innovatieve aanbiedingen en technologievragen. Maar u krijgt meer: betere en meer uitgebreide zoekfuncties, partnership proposals voor O&O&I projectsamenwerking én voor business samenwerking. Kortom, een interessante bron van partneringmogelijkheden op één muisklik van u verwijderd.

Om te reageren op een partnervoorstel hoeft u niet geregistreerd te zijn. Maar geregistreerde gebruikers hebben het voordeel dat zij:

  • Hun zoekopdrachten kunnen bewaren en intekenen op de gratis EEN e-mailservice ‘op maat’ met dagelijkse of wekelijkse updates. Op die manier houdt het Enterprise Europe Network u automatisch op de hoogte van business vragen of -aanbiedingen die u kunnen interesseren. Ook opkomende events kan u op deze manier nauwlettend in de gaten houden.
  • online kunnen reageren ("expression of interest", EOI) op het aanbod of de vraag van potentiële partners. Het IWT helpt u om in contact te komen met de partners die u interesseren

Hoe werkt het?

  • Doorzoeken van de database kan via volgende link: http://een.iwt.be/eaci/search. Vindt u een interessant partnership voorstel? Dan kan u onmiddellijk reageren via de ‘request more information’ knop. Indien u zelf een “technology offer” of “technology request” wil publiceren: Contacteer ons, wij helpen u graag verder! Voor een business offer/request verwijzen we u graag door naar Agentschap Ondernemen.
  • U kan zich registreren via http://een.iwt.be/eaci/register. Als geregistreerde kan u zoeksopdrachten(profiel/events) aanmaken. U wordt dan automatisch op de hoogte gebracht van technologievragen of –aanbiedingen die u kunnen interesseren alsook van de opkomende events binnen uw sector. 
  • Reeds geregistreerd? Log dan in via http://een.iwt.be/eaci/login.
  • Problemen? Kijk dan eens bij de FAQ of contacteer ons!

Indien uw bedrijf/organisatie geen vestiging in Vlaanderen heeft kunt u uw lokale Enterprise Europe afdeling contacteren.