PEER LEARNING EVENT, Vlaanderen-Valencia, 6-8 mei 2019

  • 8 maart 2019

Enterprise Europe Netwerk Vlaanderen & haar collega’s in  Valencia nodigen u graag uit voor een peer learning event van 6 tot 8 mei 2019 te Beveren.

Dit initiatief met ondersteuning van de Europese Commissie heeft de bedoeling Start-ups en Scale-ups te begeleiden in hun groeifase, en de juiste timing en businessmodel uit te kiezen om de internationale markt te betreden.

Veel ondernemers zitten tijdens de verschillende stadia in hun groeitraject met vragen. Ervaring leerde ons dat ondernemers veel inspiratie bij elkaar vinden als zij hun ervaringen geconcentreerd in een professioneel begeleid kader met elkaar kunnen delen. Vaak gebeurt dat in een eigen regionale of nationale context terwijl het ook boeiend kan zijn om dezelfde oefening in een meer internationale context te maken.

Dit is precies wat we u voorstellen tijdens een boeiend driedaags programma, gevuld met interactieve workshops en bedrijfsbezoeken. Een tiental ondernemers uit Valencia (uit verschillende groeisectoren) zullen hieraan deelnemen en willen hun ervaringen delen met Vlaamse innovatieve ondernemers. Er zullen eveneens B2B meetings georganiseerd worden om het netwerk te vergroten en potentiële zakenpartners te ontmoeten.

Topics die op de agenda staan (niet exhaustief, wordt aangevuld op basis van uw behoeften):

  • Design thinking
  • Value proposition canvas
  • Pitching with investors
  • How to pitch your idea
  • Business model canvas
  • Cross sectoral inspiration

Praktische informatie

Datum: 6 en 7 mei, B2B op 8 mei.

Deelnameprijs driedaags event: gratis. Lunch en netwerkdiner worden door Enterprise Europe Network Vlaanderen aangeboden

Overnachting: betalend

Locatie: Van der Valk Hotel Beveren, Gentseweg 280, 9120 Beveren

Informatie en inschrijvingen: gelieve een mailtje te sturen naar hajar.zamouri@vlaio.be  

Bent u geïnteresseerd? Geef dan zo snel mogelijk een seintje, de plaatsen zijn beperkt!

Het programme kunt u hier lezen: doc bestandAgenda Peerlearning.doc (59 kB).