IWT, partner in Enterprise Europe Network

De missie van het IWT binnen het Enterprise Europe Network is: kennis, innovatieve ontwikkelingen en mensen samenbrengen binnen Europa om innovatie te stimuleren en de competitiviteit van zijn klanten te verhogen. Hiervoor kan het IWT beroep doen op meer dan 600 partners binnen en buiten Europa.

Vind de geschikte partner
Neem eens een kijkje op de databank van het Enterprise Europe Network (http://een.iwt.be/eaci/search) en ontdek het Europees aanbod aan partnership proposals op gebied van onderzoeks-, innovatie- en business samenwerking. Zie je een interessante proposal? Dan kan je dit via een eenvoudige ‘request for more information’ aangeven. We brengen je dan in contact met het bedrijf of de onderzoeksgroep achter het profiel. Als geregistreerde gebruiker kan je zoekopdrachten bewaren en blijf je op de hoogte van de opportuniteiten en events binnen een bepaalde sector. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om een eigen vraag of aanbod voor technologie- en innovatiesamenwerking online te plaatsen. Neem gewoon even contact op en wij helpen u graag verder.

Ontmoetingsdagen en bedrijvenmissies
Internationale ontmoetingsdagen en bedrijvenmissies georganiseerd binnen het Netwerk zijn een ideale vertrekbasis voor kennisuitwisseling en partnerships voor innovatie. Onze agenda biedt je een blik op de eerstkomende events.

Europese programma's
U wil meer weten over steun aan internationale onderzoeks- en innovatie projecten en u zoekt een partner om samen zo'n project aan te vragen? Het europrogs-team staat in voor de informatiedoorstroming en begeleiding van (potentiële) Vlaamse deelnemers uit universiteiten, hogescholen, onderzoeksinstellingen, ondernemingen en andere organisaties. De uitvoering van deze taken is niet beperkt tot het kaderprogramma maar omvat ook andere Europese programma's, zoals EUREKA, AAL, Eurostars… en transnationale projecten in het kader van ERA-Netten.
Voor meer informatie ga naar de website van Europrogs.

Zij maakten reeds gebruik van het Enterprise Europe Network.
Lees meer over enkele Vlaamse getuigenissen en succesverhalen en ontdek op deze manier de mogelijkheden van het netwerk voor uw onderneming
.
Neem contact op.
Wil je meer informatie of heb je al een concreet project? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs, zij helpen u graag verder.