De klantendag van Enterprise Europe Network : ontdek wat Europa voor u kan betekenen!

15/06/2015

Op 7 mei 2015 organiseerde het Enterprise Europe Network een eerste klantendag. Voor elke ondernemer, zelfstandige, starter of ervaren bedrijfsleider is Europa dichterbij dan u misschien denkt.

Een impressie van het event vindt u hier : https://youtu.be/dMzlgJ_7uXo

Dankzij de ondersteuning van Enterprise Europe Network bent u klaar om met uw bedrijf de grenzen van Europa verder te verkennen.
De vele mogelijkheden kon u zelf ontdekken op onze Agora met boeiende getuigenissen, interessante collega’s en experten en waardevolle informatiestanden:

POD: ben je op zoek naar een internationale partner om samen zaken te doen, dan ben je in de POD (partner opportunity database) record store op de juiste plaats.
LAW: wil je meer te weten komen over wetgeving in het buitenland, dan kan je terecht bij onze LAW experten. Hier kan je ook terecht voor info over buitenlandse overheidsopdrachten..
B2MATCH: wil je deelnemen aan buitenlandse beurzen of wil je eens face to face babbelen met een ander bedrijf, dan kan je terecht op de B2match stand.
FEEDBACK: wil jij jouw eerlijke mening kwijt over de EU-wetgeving, dan kan je terecht aan de ‘FEEDBACK muur’.
BANK: wil je advies over financiële stimuli voor je innovatieprojecten, spreek dan onze experten aan in de Horizon2020 en Cosme-filialen.
EYE: wil je graag een stage doen bij een bedrijf in het buitenland of een jonge buitenlandse ondernemer hosten, kom dan langs op de stand van Erasmus voor Jonge Ondernemers.
EUROPA CAFÉ: Hier kan je kennismaken met enkele experts van de Europese Commissie of gewoon even verpozen voor een gezellige babbel.