EU calls en events

EU CALLS
 • COVID-19-gerelateerde tenders
  De EU maakte deze pagina aan met als doel de toegang tot aanbestedingen met betrekking tot de COVID-19-pandemie te vergemakkelijken. Binnen deze context werd op deze pagina een lijst gehighlight met openbare aanbestedingen op het gebied van medische apparatuur om daarmee de behoeften van gezondheidsdiensten en autoriteiten te weerspiegelen. 
  Om optimaal te profiteren van de TED-zoekopdracht (inclusief filteren op CPV (Common Procurement Vocabulary) of om te filteren op land, om de zoekopdracht te kunnen bewerken, andere criteria toe te voegen, de zoekopdracht op te slaan of om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe aanbestedingen), moet u de volledige lijst met resultaten bekijken.
   
 • Call to action: European Cluster Collaboration Platform (ECCP): THE COVID-19 INDUSTRIAL CLUSTERS RESPONSE PORTAL om de inspanningen van industriële clusters te ondersteunen en de uitdagingen van de COVID-19-epidemie in Europa aan te pakken.
  Dit portaal is gemaakt om de interactie in de industriële clustergemeenschap te vergemakkelijken, zodat ook binnen de gemeenschap zelf snel en direct kan worden gereageerd.
  Meer informatie: THE COVID-19 INDUSTRIAL CLUSTERS RESPONSE PORTAL
   
 • Het H2020 Exscalate4CoV (E4C) project nodigt organisaties uit om voorstellen in te dienen voor het screenen van verbindingen voor werkzame profilering op de E4C Biology-platforms.
  Meer informatie: www.exscalate4cov.eu
 • Het European Health Data & Evidence Network (EHDEN) -project van het Innovative Medicines Initiative (IMI) heeft een buitengewone COVID-19 Rapid Collaboration Call gelanceerd. Vanwege de aanstaande wereldwijde urgentie om evidence-based inzicht te bieden in COVID-19-patiënten, hun behandeling en prognose, nodigt EHDEN elke instelling in Europa met relevante COVID-19-gegevens uit om een ​​bijdrage te leveren aan een onderzoekssamenwerking van wereldklasse op het gebied van snelle respons.
  Meer informatie is te vinden in het Data Partner Pilot Call Description document.
  Indiening via het application portal - Deadline indiening: 14 mei 2020 - 17:00 CET
 • Multilaterale oproep voor oplossingen voor COVID-19-Echo-periode - leven zonder vaccin
  Deze oproep voor oplossingen voor de COVID-19-echo-periode is bedoeld voor organisaties in de volgende landen (op basis van wederzijdse toestemming tussen deelnemende nationale financieringsinstanties): Oostenrijk, Canada, Denemarken, Frankrijk, Nederland, Spanje en Turkije. Deadline: 15 mei 2020
  Meer informatie: Multilateral call for solutions for COVID-19 Echo Period – Life without a vaccine
 • DIGI-B-CUBE is offering direct financial support up to €60,000 per SME through their DIGI-B-CUBE voucher scheme in order to tackle COVID-19 and the related challenges faced by SMEs (including new start-ups) in healthcare, medicine, biotech, biopharma, IT, robotics, automation, electronics, and nanotech.
  More information, documents and application
  Deadline: 29 July 2020
EU EVENTS
 • Biowin samenwerkingsplatform Covid-19
  Het Belgisch samenwerkingsplatform COVID-19, dat verschillende regionale en nationale initiatieven combineert en georganiseerd werd door  E.E.N. Wallonië en de gezondheidscluster van Wallonië, focust op België maar staat ​​open voor internationale profielen. Het platform is geopend tot 30 juni 2020.
  Meer informatie: Biowin cooperation platform Covid-19
   
 • eHealth Hub Platform - alleen eHealth, digitale oplossingen
  Het eHealth Hub-platform is een online catalogus met verschillende actoren: kmo's, investeerders, zorginstellingen, juridische en regelgevende dienstverleners, farmaceutische bedrijven, bedrijfsondersteuners. Door de belangrijkste Europese eHealth-actoren te identificeren, wil het eHealth Hub-platform de transparantie in de sector vergroten en de interactie van belanghebbenden mogelijk maken om bedrijfsgroei te bevorderen en te versnellen.
  Meer informatie: eHealth Hub Platform