BeNeLux Netwerkdag @ METAV 2020, Düsseldorf (DE)

  • 10 maart 2020

Van 10 tot 13 maart 2020 vindt de METAV 2020 beurs plaats in de Messe Düsseldorf. 

Deze internationale vakbeurs voor productietechnologie en procesautomatisering wordt nu voor de 21ste keer georganiseerd en wordt beschouwd als dé vakbeurs voor metaalbewerkingstechnologieën.

De focus ligt dit jaar op de volgende 4 kernthema’s:

  • Instrumenten voor kwaliteitsmanagement (test- en meettechnologie, sensortechnologie)
  • Additive manufacturing (CAD, simulaties, hybride machines)
  • Medische productietechnologie (instrumenten, implantaten, prothesen, nieuwe materialen)
  • Moulding: gereedschap-, model- en matrijzenbouw

Op 10 maart 2020 biedt het Enterprise Europe Network, in samenwerking met VDMA (de Mechanical Engineering Industry Association), een BeNeLux Netwerkdag aan met exclusieve rondleidingen naar de hoogtepunten van de beurs (die inzicht geven in de huidige en toekomstige thema's en technologieën) en een matchmaking event. Deelname aan dit evenement laat u toe om vooraf vergaderingen te reserveren met andere deelnemers en potentiële zakelijke of ontwikkelingspartners uit de Benelux en daarbuiten te leren kennen. De BeNeLux Netwerkdag is vooral gericht op ontwikkelaars, producenten en eindgebruikers van innovatieve instrumenten.

Het evenement is gratis, maar vooraf registreren is noodzakelijk! Het toegangsticket voor de METAV-beurs is inbegrepen. U kunt uw persoonlijke voucher direct na registratie downloaden.

Meer informatie: www.metav-match.eu

METAV 2020 visitor's brochure (NL)

 

BeNeLux Metav event banner