Zakelijke en technologische profielen

Bent u op zoek naar zakenpartners in Europa voor commerciële, technische en/of financiële samenwerking ?
Zakenlui die over de kaart van Europa stappen

 

Via de Partnering Opportunities Database kan het Enterprise Europe Network Vlaanderen u helpen bij uw prospectie naar geschikte kandidaten. Deze databank bevat internationale zakenvoorstellen van ondernemers die op zoek zijn naar handelspartners of nieuwe afzetmarkten in de 28 lidstaten van de Europese Unie en aangrenzende regio’s.

 

 

 

Hoe werkt het?

Vanaf nu kunt u zelf uit de Partnering Opportunities Database een eenvoudige selectie maken van zakenvoorstellen die voor uw bedrijf interessant kunnen zijn. U kan via een trefwoord en eventueel ook een type van samenwerking en het land waar uw potentiële handelspartner gevestigd moet zijn, selecties maken. U klikt op het samenwerkingsvoorstel dat u interessant vindt. Alle profielen in de databank zijn anoniem. Indien u meer informatie wenst dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de Enterprise Europe Network partner door eenvoudig op de knop "Request more information" te klikken.

Abonneren

U krijgt hierbij de mogelijkheid om als klant gratis te abonneren op de zakenvoorstellen en/of Internationale bedrijvencontactdagen. Op deze manier kan u uitgebreidere selecties maken via queries en uw zoekcriteria verfijnen. Zo verkrijgt u een selectie van profielen of events die voor u interessant zijn. Deze kunnen op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis in de vorm van een nieuwsbrief op maat naar u toegestuurd worden. Heeft u hiervoor interesse? Dan kan U zich hieronder registreren. U kunt steeds inloggen met uw paswoord in de databank en queries aanmaken. Uw registratie en queries worden gevalideerd door de Enterprise Europe Network.

Opgelet!
Indien het beveiligingsniveau te streng ingesteld staat op uw PC, zal het inloggen niet lukken. Controleer dan uw browserinstellingen bij Extra-internetopties, tabblad Privacy, button Websites. Voeg daar http://een.ec.europa.eu/ toe aan de lijst van 'adres van website' en klik op Toestaan

Indien u niet wenst te abonneren, kan u ook rechtstreeks zoeken in de Partnering Opportunities Database en een selectie maken van zakenvoorstellen. U kan dan simpelweg het profiel openklikken en de pagina onder 'request more information' invullen.
U kan ook steeds de uitgebreide gebruikershandleiding raadplegen via de 'help' functie.

Wenst u hierbij assistentie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met de Enterprise Europe Network verantwoordelijke in uw provincie.

Zoeken in de POD database
Account aanmaken