Innoveren in Europa

Vind de juiste innovatiepartner!

Possible or not possibleDe missie van het Enterprise Europe Network is kennis, innovatieve ontwikkelingen en mensen samenbrengen binnen Europa om innovatie te stimuleren en de competitiviteit van haar klanten te verhogen.

Uw innovatietraject een boost geven met nieuwe kennis en technologieën uit het buitenland? Uw onderzoeksresultaten of innovatieve technologieën internationaal valoriseren? Via Enterprise Europe Network spaart u tijd en geld uit en vindt u de juiste innovatiepartners.

 

 

 

Wij helpen u graag bij:

  • het vinden van de laatste nieuwe technologieën
  • het promoten van je eigen innovaties
  • het uitbouwen van je internationaal netwerk
  • en veel, veel meer...

Meer informatie nodig of wenst u gebruik te maken van onze diensten? Contacteer ons vandaag nog!

Europese programma's
Europese sterren over water

U wil meer weten over steun aan internationale onderzoeks- en innovatie projecten en u zoekt een partner om samen zo'n project aan te vragen? Het europrogs-team staat in voor de informatiedoorstroming en begeleiding van (potentiële) Vlaamse deelnemers uit universiteiten, hogescholen, onderzoeksinstellingen, ondernemingen en andere organisaties. De uitvoering van deze taken is niet beperkt tot het kaderprogramma maar omvat ook andere Europese programma's, zoals EUREKA, AAL, Eurostars… en transnationale projecten in het kader van ERA-Netten.
Voor meer informatie ga naar de website van Europrogs.

European Materials & Industry Venture Forum, Gent